Din varukorg är tom!

Vanliga frågor

Här har vi försökt att sammanställa de vanligaste frågeställningarna med tillhörande svar. Skulle du inte hitta svaret på din fråga så är du mer än välkommen att kontakta oss.


Nej, både privat och företagskunder kan handla utan att behöva registrera ett användarkonto. Som återförsäljare behöver du däremot ha ett godkänt användarkonto.
Du kan genomföra din betalning med Mastercard, Visa, Klarna eller Swish.
Under helgfria vardagar skickar vi beställningar som mottagits innan kl 16.00 redan samma dag. Vi samarbetar med PostNord för fraktspedition.
Vanligtvis brukar det ta 1-2 helgfria vardagar för PostNord att leverera en försändelse till mottagarens postombud.
Du kan se aktuell order- och leveransstatus genom att navigera till order- och leveransstatus och skriva in ditt ordernummer.
En leveransbekräftelse innehållande försändelse-id tillsammans med en spårbar länk till PostNords webbplats skickas till den e-postadress som angavs vid köp så fort beställningen har packats och förhandsregistrerats hos PostNord.
Din försändelse förhandsregistreras först hos PostNord och lämnas över till vårt företagsombud kl 17.00 för vidare leverans till ditt postombud. Prova att spåra din försändelse efter denna tidpunkt.
Din beställning kommer att levereras med PostNord till ditt närmaste ombud. Vilket postombud du kommer att kunna hämta din försändelse från visas i kassan under fraktsätt.
En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Samtliga fyndvaror genomgår vår grundliga kvalitets- och funktionskontroll och levereras alltid med samtliga tillbehör (vid undantag anges detta i produktspecifikationen). Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma ångerrättsvillkor som alla andra varor. Kvarstående garantitid anges i produktens specifikation.
Samtliga mobiltelefoner och surfplattor vi säljer är operatörsfria och går bra att använda över hela världen med samtliga operatörers SIM-kort.
Tack vare våra avtalade priser samt de låga logistikkostnader vi erhåller från elektronikdistributörer i Europa och även andra länder utanför Europa, har vi möjligheten att erbjuda ett brett utbud av marknadens hetaste produkter från samtliga kända tillverkare.
Tack vare vårt starka kontaktnät runt om i världen har vi förtur till produkter som ännu inte hunnit lanseras på den svenska marknaden.
Ett års tillverkargaranti medföljer på alla elektroniska produkter som säljs av Swedenmobile. Tillbehör som anses vara förbrukningsvaror omfattas endast av sex månaders garanti. Detta gäller t.ex. hörlurar, handkontroller och batterier. Läs mer om garantivillkoren under allmänna köpesvillkor.
För garanti- och RMA-ärenden kan service utföras via Swedenmobile utan kostnad för inskick och returkostnad, under förutsättning att felen(t) tillämpas inom tillverkarens garantiriktlinjer. Läs mer om garantivillkoren under allmänna köpesvillkor.
Du har som konsument enligt distans- och hemförsäljningslagen 14 dagars öppet köp och bytesrätt från och med det datum varan levererats.
Du kan returnera en vara genom att navigera till skapa ett returärende. Fyll i returformuläret med dina kontakt- och adress samt produktens uppgifter och skicka in det till vår returavdelning för att motta en returfraktsedel.
När ett returärende har blivit godkänt skickas en returfraktsedel till din e-post eller postadress. Returfraktsedeln tejpar du på fraktlådan och lämnar därefter in på ett postombud för returleverans till oss.
Vid ångerrätt eller felbeställning tillkommer returfrakt på 100 kr inklusive moms.
Det betalda beloppet återbetalas (för Klarna kunder makuleras kredit fakturan) till ditt kort 5-7 arbetsdagar efter att produkten har mottagits och genomgått en godkänd kontroll.
Vi lagrar de personuppgifter som lämnas i samband med köp i enlighet med Personuppgiftslagen. Genom godkännande av köpeavtalet med Swedenmobile samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din beställning och genomföra köpet samt för att ge dig bästa möjliga service. Swedenmobile kommer under inga som helst omständigheter att dela dina personuppgifter med tredje part eller utomstående.

Swedenmobile Holding AB

Organisationsnummer: 559033-0873