Din varukorg är tom!

  •  Sveriges bästa priser   
  •  Fri frakt vid kort och Swish-betalning   
  •  Omgående leveranser

Garantivillkor

Garanti

Ett års tillverkargaranti tillämpas på alla elektroniska produkter som säljs av Swedenmobile Holding AB. Tillbehör omfattar endast sex månaders garanti, efter den perioden anses produkten att vara en förbrukningsvara, och påverkas av användarslitage. Vid garanti- och RMA ärenden kan servicen skötas via Swedenmobile. Servicetiden kan ta upp till sex veckor beroende på arbetskön i serviceverkstaden. Swedenmobile ansvarar inte för några ersättningar så som likvida medel eller liknande på grund av fördröjd reparation eller ärendehantering som omfattas inom garantin. Vid yttre åverkan, fuktskada kläm- eller tappskada gäller ej garantin. Om felsökningen visar att det är en yttre åverkan eller inget fel, tillkommer felsökningsavgift utan åtgärd på 488kr inklusive moms.

CE och FCC-märkning

Produkter som säljs av Swedenmobile är CE-märkta, undantagsvis FCC-märkta produkter som är importerade utanför Europa, exempelvis från USA. Det framkommer sällan att vi importerar FCC-märkta produkter, detta gör vi endast när produkten inte ännu nått den svenska marknaden eller vid stor brist i Europa.

CE-märkning är ett krav för att en produkt skall få säljas i Europa och FCC är motsvarande märkning för att få säljas på USA-marknaden. Märkningarna garanterar att produkten är säker och testad för användning enligt de regler som finns inom EU respektive USA. 


Swedenmobile Holding AB

Organisationsnummer: 559033-0873