Swedenmobile lagerhåller en stor del av marknadens mest attraktiva och hetaste produkter medomgående leveranser till er eller till er kund.

Med vårt moderna inköpssystem som består av funktioner som underlättar för er som återförsäljare, som till exempel, begär offert online, se aktuellt lagersaldo, returnera produkter, spåra försändelser, beställningshistorik, serienummerlista och mycket annat.

Att produkten är slut i lager hindrar inte er som återförsäljare att restnotera önskade produkter för leverans direkt när det nått vårat lager. Detta underlättar för er som kund att säkerställa att produkter skickas till er eller er kund i tid. Vi samarbetar med PostNord som transportör där vi har kunnat säkra våra kunder dagen efter leveranser.

Leverans

Med vår etablerade logistikhantering har vi lyckats erbjuda våra kunder den bästa och snabbaste leveransen. Dagligen levereras varor både inrikes och utrikes till mindre och större aktörer i marknaden. 

Vår starka sida är att vi hanterar direktleveranser till era kunder med er som avsändare, vilket ökar chansen för en snabb affär med er kund. För större affärer har vi även infört ett offertsystem, där ni kan begära offert online och få ett offererat pris samt leveransdatum inom 24 timmar.

Återförsäljaransökan

Vill ni bli kund hos Swedenmobile behöver ni ansöka om att bli återförsäljare genom att fylla i vårt ansökningsformulär nedan.


Följ oss på Facebook